Home

De Witte Molen is niet alleen de enige volledig werkende molen in Nijmegen, maar ook de enige molen in de wijde omtrek die echt alles zelf maalt. Wij verwerken op volledig ambachtelijke wijze biologisch geteelde granen en maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van windkracht. Daarmee zijn wij misschien wel het meest milieuvriendelijk producerende bedrijf in de regio!

In de winkel kunt u een keur aan biologisch geteelde granen, melen, vlokken en kippenvoer kopen. Daarnaast levert De Witte Molen een breed scala aan bakkersproducten aan biologische bakkers en voedingsproducenten. In onze producten wordt alleen zelfgemalen meel verwerkt, dus geen fabrieksmeel en een minimum aan toevoegingen.

Het bedrijf staat onder leiding van molenaar Hans Titulaer, aangesloten bij het Gilde van Ambachtelijke Korenmolenaars. Als molenaars zijn verder werkzaam Douwe Wijma, Jeoffrey van Arkel en Wilma Timmers. Zij worden vooral op winkel- en administratief gebied ondersteund door Marleen Beijk, Mariska Bouw en Annelies Emmen.

U bent van harte welkom voor een bezichtiging tijdens winkelopeningstijden, dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.